Wednesday, April 29, 2009

atuk sakit


kesian sangat tgk atuk...sakit ketika kita semua nak bertolak ke sarawak.. terus atuk, opah n cik ja tak join the vacation. atuk sakit kuat .. tetiba pengsan masa nak naik tangga rumah kita yang 4 tingkat tuh..atuk muntah2 n berak darah..sedih sngat mama tgk.. pada hari mama menulis blog ni pun atuk still berada di hospital.. atuk da di sahkan kena gastritis (tu la ..atuk ne ske sgt makn ubat urat.. ) harap atuk kita cepat sembuh.. bule la main2 dengan ul...

bercuti di sarawak...

seronoknya kita sekeluarga...bercuti ke sarawak..
ulfah mmg budak baik.. langsung tak meragam n menyusahkan papa n mama..
dulu.. first time pergi serawak.. ul masih dalam perut mama lagi.. 6bulan.. skrg ni baru umur 10 bulan da terbang lagik sekali ke sana.. memang betuah la kamu ni ul.. kecik2 da dpt jln jauh2.. kat sana banyak jugak tempat kita lawat.. sarikin (beli topi pink)... muzeum kucing..muzeum islam.. muzeum negeri.. jalan2 water front.. pasar satok( beli ikan terubuk n udang besar) .. kedai kek lapis..(banyak kita borong kek)..n banyk tempat lagi..

Monday, April 13, 2009

menyambut kepulangan opah n atuk...

yay... atuk, opah n cikja balik dr umrah...

Wednesday, April 8, 2009

maaaa....ma,..paaa..pa

say it..!!! uh.. gooooood girl

video

iman ulfah first steps

haa.. budak comel yang banyak akal...huhu.. da bule jalan..caya la ul..
betul2 pada hari jadi ul yang ke 9 bulan ul menunjukkan skill nye berjalan lenggang lengguk.. haha.. lawak n comel!! bangga mama n papa sekejap..